Новина

Начальником рівненського Держгеокадастру призначили Миколу Шустова

18:46, 24 Лютого

зображення новини

Сьогодні стали відомі результати конкурсу на посаду начальника головного управління держгеокадастру в Рівненській області. Новим начальником призначено діючого голову Олександрійської ОТГ Миколу Шустова.

Як ми повідомляли раніше, Нещодавно сесія сільради віддала 94 гектари земель фірмам з “кримінальною історією” засновника, а ветеранам російсько-української війни відмовили в отриманні земельних ділянок.

Нагадаємо, що в грудні Голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Денис Башлик на виконання доручення Кабінету Міністрів України, наказав відсторонити від виконання посадових обов’язків керівників та заступників керівників головних управлінь Держгеокадастру в областях та м. Києві.

“На офіційні пошти Головних управлінь Держгеокадастру в областях надійшло 125 скарг. Окрім наявних випадків невиконання/неналежного виконання посадових обов’язків, було виявлено й правопорушення. Усі необхідні матеріали вже передано на розгляд до правоохоронних органів”, наголосили в Держгеокадастрі.

Звільнення керівництва рівненського Держгеокадастру вимагав на засіданні уряду депутат Роман Іванісов. Не здивуємось, якщо і до призначення нового очільника приклав руку нардеп-гвалтівник. Відтепер мешканці громади лишились без голови громади. А передвиборчі обіцянки Шустова нехай виконує його наступник…

Читайте також:

Як роздати 94 гектарів лугів. Рецепт від Олександрійської сільської ради