Новина

Жителів Рівненщини закликають повідомляти про несанкціоновані АЗС

16:04, 17 Вересня

зображення новини

Не минуло й тижня від призначення нового голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталія Коваля, як він почав активно виконувати першочергові вказівки від президента.

До слова, під час свого візиту на Рівненщину Президент України Володимир Зеленський серед інших проблем області визначив – незаконні АЗС. Доручення вирішити це питання новопризначений очільник ода отримав під час його представлення президентом в Національному університеті “Острозька академія”.

Відразу в обласній адміністрації почали робити перші кроки для боротьби із незаконними АЗС. Було проведено нараду та підготовлено доручення правоохоронним органам та контролюючим службам. Окрім того, виділили окрему «гарячу лінію» для запобігання. Відтепер кожен небайдужий мешканець області може повідомити про функціонування нелегальних автозаправок у своєму населеному пункті.

«Мільйони гривень замість того, аби йти на реконструкцію шкіл, садочків, лікарень області, будівництво спорткомплексів та доріг, сьогодні осідають у кишенях недобросовісних «ділків». Моя позиція однозначна: ці гроші мають витрачатися на потреби всіх мешканців Рівненщини. Тому одним з перших завдань на посаді керівника області я визначив боротьбу із незаконними АЗС. Хочуть працювати – нехай роблять це офіційно, платять податки. Кого не влаштовують такі правила – будемо їх закривати», –  прокоментував голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

Для того, щоб повідомити про розташування нелегальних АЗС громадянам необхідно зателефонувати на номер 0-800-500-078 або ж написати на електронну скриньку 400800@ukr.net.