Новина

Замість купленого молока рівняни отримували в пакетах воду

14:30, 11 Травня

зображення новини

Вчора ввечері, 10 травня, у соціальних мережах почали з’являтися дописи покупців, які писали, що замість молока у пакетах марки “Радимо” виявили прозору рідину.

“Сьогодні купила ось таке молоко… Ще в житті такого не бачила. У пакеті була вода!!! Радивилівське… Хтось стикався з таким?”, – написала рівнянка Юлія Герасименко.

У коментарях до дописів покупці публікували свої світлини та відео, якими демонстрували, що також виявили воду замість молока у пакетах. Про це розповідає Суспільне.

Керівниця відділу маркетингу “Радивилівмолоко” Ірина Водяна повідомила, що стався збій при фасуванні молока “Радимо” і “Мілкове”. Ця продукція потрапила в торгові точки 10 травня.

“Там дві партії було. Замість молока в пакети потрапила просто пастеризована вода і відповідно ми сфасували дві тонни майже води. З вчорашнього дня і сьогодні до обіду ми доклали максимум зусиль, щоб збирати продукцію даних партій з полиць магазинів, забираємо від клієнтів, проводимо рекламацію, проводимо розслідування внутрішнє”, – коментує керівниця відділу маркетингу “Радивилівмолоко” Ірина Водяна.

Наразі відомо, що продукція цих партій потрапила у Рівне і Львів. На виробництві відстежують ланцюг потрапляння. Зараз йдеться про партію № 14 торгової марки “Радимо”, терміном придатності до 17 травня та “Мілкове” № 7, термін придатності якої до 16 травня.

“Нам, звичайно, прикро. Ми офіційно заявляємо, що це була наша вина. Це людський фактор, додатково ми проведемо розслідування, але зараз ми вибачаємося перед споживачами, клієнтами. Зі споживачами будемо спілкуватися з кожним особисто, будемо компенсацію проводити”, – зазначила представниця фірми.