Новина

Як на Рівненщині буде закриватися кордон

12:47, 15 Березня

зображення новини

Три пункти пропуску через державний кордон на Рівненщині закриваються взагалі, у двох тимчасово призупиняється пішохідне сполучення. Як ідеться в рішенні уряду, загалом це стосується 107 пунктів у державі і рішення про виконання набере чинності опівночі у понеділок, тобто у ніч з 15 на 16 березня. Про це повідомляє Суспільне

Що ж до Рівненщини, то у додатку йдеться про автомобільні/пішохідні пункти пропуску місцевого значення “Переброди” у Дубровицькому та “Вичівка” у Зарічненському районах – їх закривають повністю. Це ж стосується повітряного пункту в аеропорту “Рівне”.

Тимчасово припинять пішохідне сполучення в міжнародному автомобільному пункті пропуску “Городище” та міждержавному пункті “Прикладники” (Дубровицький та Зарічненський райони відповідно).

Однак, у рішенні РНБО йдеться, що “17 березня 2020 року з 00 годин 00 хвилин протягом наступних двох тижнів будуть закриті пункти пропуску через державний кордон України для авіаційного, залізничного ( на Рівненщині є два пункти міжнародного залізничного контролю: у Сарнах та Удрицьку,-ред.) та автобусного сполучення. Для громадян України, які подорожують власним транспортом, пункти пропуску відкриті“.

А з 00 год. 00 хв. 16 березня (понеділок) до 3 квітня Україна тимчасово забороняє іноземцям та особам без громадянства в’їзд на територію.