Новина

Визначили склад конкурсної комісії, яка обиратиме директора Острозької психіатричної лікарні

13:34, 04 Березня

зображення новини

У середу, 3 березня, відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства. На ньому члени комісії розглянули заяви претендентів, які виявили бажання увійти до складу окремої конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора КП “Острозька обласна психіатрична лікарня” Рівненської обласної ради. Про це повідомляють на сайті облради.

Документи подали троє представників від громадських організацій: Ольга Романчук (ГО “Сприяння розвитку охорони здоров’я”), Євгеній Іванішин (ГО “Всеукраїнська люстрація”) та Ольга Шустік (ГО “Всеукраїнська люстрація). Члени комісії погодили всіх кандидатур одноголосно.

Нагадаємо, що для проведення окремого конкурсу на зайняття посад керівників медичних закладів спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Рівненської області формується окрема конкурсна комісія.

До її складу входять 9 членів, з яких 3-є – це депутати обласної ради Ігор Ясенюк, Оксана Лозова, Катерина Самардак (вони є незмінними членами комісії), 3 представника від колективу та 3 представника від громадськості або галузевих профспілок. Останніх обирає постійна комісія обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства.