Новина

Військові передали подарунки для Ясиницького навчально-реабілітаційного центру

14:00, 22 Грудня

зображення новини

Військовослужбовці військової частини 3055 Нацгвардії України передали до новорічних свят подарунки для вихованців Ясиницького навчально-реабілітаційного центру, що знаходиться у Рівненському районі. Передали саме необхідні побутові речі – вологі серветки, рідке мило, пральний порошок та памперси. Повідомяють на сторінці у facebook 2 Галицька бригада Національної гвардії України.

“Минулого року ми були у сиротинці, цього ж року у реабілітаційному центрі. Насправді так хочеться подарувати усім дітям тепло та затишок. Ми знаємо, що у цьому центрі є діти, які проживають тут постійно, бо вони позбавлені батьківського піклування. Є й такі, яких іноді забирають додому. Усі вони дуже добрі і щирі дітки, які були раді нашому візиту. Хотіли постійно обійматись та посміхались нам”, – розповідає заступник командира частини капітан Назар Дубов.

У Ясиницькому навчально-реабілітаційному центрі навчаються діти яким необхідна рання профілактика відхилень у психічному, фізичному і мовленнєвому розвитку. Фахові спеціалісти працюють з такими дітьми, аби вони мали змогу в подальшому продовжувати навчання у звичайних умовах загальноосвітньої школи або навчатись в спеціальних умовах для досягнення достатнього рівня соціальної адаптації. Нацгвардійці щороку відвідують подібні заклади.