Новина

У Рівному відзначили «Нашу спортивну гордість»

12:38, 03 Лютого

зображення новини

31 січня у Рівному в приміщенні комунального закладу «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Рівненської обласної ради відбувся урочистий захід «Наша спортивна гордість» за підсумками спортивного сезону 2019 року, під час якого були нагороджені в 9 номінаціях 60 кращих спортсменів, тренерів, працівників та фахівців фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю Рівненської області. ПовідомляєУправління молоді та спорту Рівненської ОДА.

З вітальним словом до учасників заходу звернулись заступник голови Рівненської облдержадміністрації Гемберг Сергій, міський голова міста Рівного Хомко Володимир, начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Ліпський Віталій та інші.

На початку заходу заступник голови Рівненської облдержадміністрації Гемберг Сергій вручив цінний подарунок (наручний годинник) майстру спорту України міжнародного класу з параканое серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Миколі Синюку, посвідчення та значок майстра спорту України міжнародного класу з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Роману Новаку, з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору Андрію Миронцю та посвідчення і значок майстра спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору Валерію Ландику.
Під час заходу заступник голови Рівненської обласної асоціації футболу Олег Кучер вручив футбольні м’ячі для відділень футболу Рівненського регіонального центру “Інваспорт” та Рівненської обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю.

Сьогодні у Рівному мав честь бути присутнім та працювати у якості кореспондента на щорічному урочистому заході "Наша…

Опубліковано Николаєм Колтаковим Пʼятниця, 31 січня 2020 р.