Новина

У Рівному презентують перший у світі мобільний музей російсько-української війни

10:33, 26 Січня

зображення новини

Благодійний фонд “Відповідальні Українці” запускають перший в світі мобільний музей російсько-української війни “100 000 “хороших” моsk@ликів”. Музей тимчасово розміщений на базі вантажіки Star, яка потім буде передана для одніє з бригад ЗСУ.

Презентація музею – вже цієї п’ятниці 27 січня, об 11:00 біля ТРЦ “Злата Плаза”.

Всі експонати в музеї доставлені з фронту війни з російськими окупантами. Тут трофейна зброя, амуніції, сухпайки росіян, горілка ЛНР та “путінка”. Також тут: тут лендлізівське озброєння для ЗСУ, амуніція та забепечення. Всі експонати передали нам бійці українських підрозділів з передової.

Буде екслюзивна фотозона.Тут же вібудеться передача одразу трьох авто для ЗСУ: пікапа Nissan Navara “Уляна”, джипа Hyundai Santa Fе “Гарпун” та швидкої допомоги Volkswagen Crafter “Craven Angel”.

А також публічний звіт БФ “Відповідальні українці” за підсумками 2022 року.

Музей є повністю мобільним і автономним, контактним та мультимедійним.Для відвідувачі музей буде доступний вже з суботи 28 січня (з 15:00 до 19:00 – у будні, та 13:00 до 19:00 у вихідні). Благодійний внесок при вході:

Благодійний фонд повідомляє: “Наша мета завершити збір на 5 повнопривідних вантажівок Star для ЗСУ. Нам не вистачає ще зовсім трішки. По фінансах на 4 вантажівки ми питання майже закрили.”