Новина

У Рівному подискутують про українську сім’ю

12:23, 20 Вересня

зображення новини

Розмова про те, «Як зробити міцною українську сім’ю» за участю Володимира Багненка, автора книги «Неідеальний тато»  відбудеться у Рівному 23 вересня.

На дискусію для молодих батьків рівнян запрошує Книгарня «Є» та видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля». Подія відбудеться у рамках презентаційного туру Україною мотиваційної книжки Володимира Багненка «Неідеальний тато». Початок зустрічі в книгарні о 18:30.

Як зазначають організатори, зустріч буде цікавою для ти, хто планує стати батьком, хто вже утвердився в цій ролі, а також для тих, хто підтримує своїх чоловіків у цьому прагненні. Разом із авторок книги обговорюватимуться питання стосунків, конфліктів, ролі батька в сім’ї та інше.

  • «Моє найбільше бажання, щоб кожна дитина зростала у великій і щасливій сім’ї. Моя радість – бачити люблячі сім’ї. Чесно кажучи, це головна причина, задля чого я і написав цю книжку. І якщо хоча б одній людині вона допоможе поліпшити взає­мини в сім’ї або  стати кращим  батьком  –  це  буде  для  мене  найбільшою  радістю. Для дружини найскладнішим є перший рік материнства. Їй страшно. Їй важко. У неї повністю змінюється гормональний фон. І саме в цей момент хлопчик  усередині молодого  тата  повинен остаточно стати  чоловіком» – розповідає Володимир Багненко.

Довідково:

Володимир Багненко – маркетолог, підприємець, блогер, письменник. Народився і виріс у Херсоні. Закінчив Херсонський національний технічний університет (зовнішньоекономічна діяльність) і Львівський національний університет ім. Івана Франка (журналістика). Зараз мешкає із сім’єю у Києві.