Новина

Третьокласник із Рівненщини переміг у півмарафоні

10:37, 17 Вересня

зображення новини

У Луцьку завершився четвертий «Дмитрук Лучеськ Півмарафон-2019». Про це повідомля газета Верховної Ради “Голос України”.

Крім півмарафонського забігу, легкоатлети також змагалися на п’яти-, десятикілометрових дистанціях. На на дистанції 21.0975 км також стартували бігуни на лижероллерах.

У рамках «Дмитрук Лучеськ Півмарафон – 2019» відбулися змагання серед дітей з бігу на 100 м, 500 м і 1000 м. Приємно, що в забігу на 500 м, в якому взяли участь більше сотні юних легкоатлетів, першим фінішну стрічку перетнув Андрій Цимбалюк – третьокласник Млинівської гуманітарної гімназії.

Андрій – вихованець тренера Млинівської ДЮСШ Олександра Волошина. Щоправда, спеціалізація юного гімназиста не біг, а лижні гонки, однак спортивний гарт під опікою майстра спорту України зайвим не буває.

Показати на фініші спину більш як сотні суперників Андрію допомогли і татові настанови та підказки, адже батько Віталій Анатолійович – дипломований учитель фізичного виховання. До того ж, сам неодноразово брав участь у півмарафонах – цієї осені також збирається стартувати на одному із них.