Новина

Рівному відбувається форум креативних індустрій

18:03, 21 Вересня

зображення новини

У суботу, 21 вересня, у Рівненському міському будинку культури  відбуважться «Форум креативних індустрій». Захід розпочався о 9:00 і триватиме до 20:00 години.

Учасники мають нагоду отримати:

  • концентрат знань та досвіду у вигляді лекцій від відомих українських фахівців;
  • воркшопи із практичним спрямуванням із сторітелінгу, дизайну, фото -, відео-зйомки, слоумоушину та бізнес-консультації від партнерів заходу;
  • експо-плейс та вільний екран за участі локальних мейкерів;
  • арт-нетворкінг.

Під час форуму виступали представники успішних компаній та проектів. Серед них Олексій Малицький – підприємець, учасник українського списку Форбс «30 до 30», керівник проектів Sammy Icon, Oboi та ін. Також серед спікерів були Валентин Панюта – керуючий партнер і бренд-лідер незалежної креативної компанії Fedoriv; Юрій Марченко – головний редактор Platfor.ma, автор шоу та ведучий на радіо «Аристократи», «Радіо НВ», ведучий «Вечірнього шоу з Юрієм Марченком» на Суспільному телебаченні; Ксенія Ніколаєва – Спеціаліст зі сторітелінгу, журналіст, телеведуча та Роман Дзвонковський – художник-аніматор і засновник студії DzvonkMotion animation studio.

Форум креативних індустрій проходив за підтримки ІСАР «Єднання», Управління економіки міста, Департаменту економічного розвитку і торгівлі РОДА, Національного університету водного господарства та природокористування, групи компаній «РЕНОМЕ», Мар’яна Годи, «Ощадбанку», SMART PEOPLE та інформаційних партнерів радіо «Трек» та суспільного телебачення «UA:Рівне».