Новина

Рівненські депутат облради та журналістка п’яні вчинили ДТП. ВІДЕО

14:50, 22 Травня

зображення новини

Рівненська журналістка Ольга Ферар разом із екс-головою облради та нинішним депутатом обласної ради Олександром Данильчуком учора влаштували ДТП.

Як розповіли у прес-службі патрульної поліції області, автопригода сталась близько 22.20 на проспекті Миру.

“Водійка “Тойота Ленд Крузер” під час руху вперед пошкодила два металевих стовпчика, після чого здійснила рух заднім ходом, не переконавшись, що це буде безпечно і не створить перешкоди для інших учасників дорожнього руху, та здійснила наїзд на автомобіль “Хонда”, який перебував у нерухомому стані”, – розповіла речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко.

Внаслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження. У водійки “Тойоти” були виявлені ознаки алкогольного сп’яніння. Їй запропонували пройти огляд на місці, у медзакладі. Вона відмовилась.

На жінку винесли постанову за ч. 1 ст. 126, протоколи за ст. 124 та 130 КУпАП. Автомобіль “Тойота” вилучили. На двох інших чоловіків, в тому числі на Олександра Данильчука, було винесено протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Тим часом Ольга Ферар уже відреагувала на скандал.

“Уся мережа рясніє відео з моєю участю. Я потрапила в незначну ДТП, але абсолютно і повністю винувата в усьому що трапилось.

Я готова понести повне покарання і несу його вже. Прошу не дофантазовувати тих, фактів, які не були. Прошу зрозуміти, що я помилилась. Ми усі помиляємось. Я помилилась більш, ніж сильно. Не добивайте, бо я не витримаю”, – написала вона у Фейсбук.

 

Про це повідомили у Рівне Медіа.