Новина

Рівненські баскетболісти – у півфіналі

12:53, 04 Травня

зображення новини

Без найменших проблем просувається у плей-офф вищої ліги чоловіча команда баскетбольного клубу «Рівне». Спочатку підопічні Михайла Переверзія здолали дніпровський «Інваспорт», а в чвертьфіналі – БК «Житомир».

В обох зустрічах серії до двох перемог рівненська команда виграла у житомирян з різницею у 20 очок, у Рівному — 98:78, у Житомирі — 82:62. В обох поєдинках стабільно відіграли усі провідні гравці, набираючи більш-менш порівну очок. У першій грі найвлучнішим став Ілля Жуковський — 18 очок, у другій стільки ж набрав Тарас Шанюк.

Попереду на БК «Рівне» очікує більш виснажлива півфінальна серія, що триватиме вже не до двох, а до трьох перемог однієї з команд. Суперник — криворізький «Кривбас». Перші дві гри відбудуться 6 та 7 травня у Рівному.

БК "Рівне" – БК "Кривбас". Анонс півфіналу

🏀🏀🏀 Друзі! Квитки вже в продажу онлайн! Посилання нижче в повідомленні! Це будуть супер-матчі, на яких нашим хлопцям Баскетбольний клуб "Рівне" необхідна Ваша підтримка, а вони у відповідь зроблять все можливе, щоб порадувати Вас і грою, і результатом! ‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️💪МИ Є РІВНЕ💪‼️ВБОЛІВАЙМО ЕКСКЛЮЗИВНО НА ITV media group‼️👉🇺🇦Чемпіонат України. Чоловіки. Вища ліга. Плей-оф. 1/2 фіналу. 🇺🇦👈⛹️‍♀️ @БК "Рівне" – БК "Кривбас" ⛹️‍♀️🤞 Перша гра🤞📅 6 травня (четвер)📅📌 Спорткомплекс Дюсш #4 📌🕔19:30🕔📺 https://youtu.be/aWlkQQCJzT0 📺🎫 https://rv.kontramarka.ua/uk/sport 🎫✌️ Друга гра✌️📅 7 травня (п'ятниця)📅📌 Спорткомплекс Дюсш #4 📌🕐19:30🕐📺 https://youtu.be/CifC4HS6nP8 📺🎫 https://rv.kontramarka.ua/uk/sport 🎫‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️💪МИ Є РІВНЕ💪‼️ВБОЛІВАЙМО ЕКСКЛЮЗИВНО НА ITV MEDIA GROUP‼️🏀🏀🏀

Posted by Баскетбольний клуб "Рівне" on Friday, April 30, 2021