Новина

Пункт обігріву створили у Здолбунові

16:32, 07 Грудня

зображення новини

Пункт обігріву створено в Здолбунівському територіальному центрі при відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги.

Знаходиться він у Здолбунові по вул. Мазепи, 25.

Пункт обігріву функціонує постійно у зимові місяці, коли температура атмосферного повітря суттєво знижується. Розміщується він в приміщенні соціальної їдальні територіального центру.

В зимовий час відвідувачі Пункту обігріву мають змогу отримати гарячі напої (чай, каву), продукти харчування, просто зігрітися та відпочити.

Приміщення Пункту обігріву добре опалюється, температура в ньому становить 21-22 ℃ .

До послуг відвідувачів Пункту слугує і душова кабіна та можливість замінити нижню білизну. Цього потребують перш за все безпритульні люди.

В приміщенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги є банк одягу та взуття зимового асортименту. Тому відвідувачі Пункту обігріву, в першу чергу бездомні громадяни, мають можливість скористатися цією послугою.

Чергування в Пункті обігріву забезпечують працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, медичні працівники Здолбунівської амбулаторії Центру первинної медичної допомоги, розташованої поряд.

Матеріальне забезпечення Пункту обігріву всім необхідним здійснюється в основному територіальним центром.

Про це повідомила Здолбунівська міська рада.