Новина

Перемогти ще раз: Іванці Щетиніні з Дубна потрібна допомога

17:55, 29 Вересня

зображення новини

Допомоги у боротьбі зі рецидивом лейкозу потребує Іванка Щетиніна з Дубна. Іванка в юному віці змогла здолати рак, однак хвороба повернулась. В неї стався рецидив. Щодня необхідні для лікування величезні кошти, яких родина Іванки не має.

Із проханням про поширення інформації про необхідність підтримати дівчину до нас звернулася  подруга Іванки Олександра Ткач.

«В Іванки висока температура. Здала аналізи на грибки і чекає результат В понеділок робитимуть пункцію печінки, якщо лікарі з Рівного візьмуться А якщо ні, то потрібно буде їхати до Києва. Потрібна буде пересадка так, як це рецидив. Надіємося, що сестри їй підійдуть. Тоді сума буде меншою. Якщо ж ні, то донор буде чужий і сума йтиме про 200 – 250 тисяч доларів. Зараз сестра Іванки дізнається про пересадку в Італії».

У своєму дописі президентка фонду «Скарбниця надії» Мар’яна Рева розповідає, що Іванку Щетиніну

під час першого лікування, три роки тому, всі називали «солдат Джейн». Не тільки за схожість з дівчиною з відомого фільму. Але ц найперше через характер. Жодного нарікання на хворобу, жодного песимізму. Лікування в Іванки проходило вкрай важко. Майже кожен блок хімії на межі. Кілька разів дівчина була в реанімації. Але кожного разу намагалась посміхатись. Ослаблена, вимучена, бліда і виснажена – вона посміхалась.

Іванка продовжує боротьбу«Привіт. Як Іванка?» – саме так і повідомлення вже тиждень щодня отримуємо на вайбер та…

Опубліковано Мар'яною Ревою Середа, 4 вересня 2019 р.

 

Не будьмо байдужими!

Координатор Мар`яна Рева (098) 45 25 916

Реквізити для надання допомоги:

КАРТА ПРИВАТБАНК

№ 5169 3305 1506 8762

(корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну)

Призначення платежу – Добровільна пожертва Щетиніної Іванни

ПРИВАТБАНК

БФ «Скарбниця Надії»

ЄДРПОУ 37685693

р / р 26007054713460

КБ «ПриватБанк»

МФО 333391

Призначення платежу – добровільна пожертва для Щетиніної Іванни

Кошти можна перерахувати також, перейшовши за цим лінком:

https://www.liqpay.ua/ru/checkout/card/i46559907629