Новина

Один із загиблих військових у пожежі у бліндажі з Рівного

15:22, 23 Лютого

зображення новини

Прес-офіцер 58-ї окремої мотопіхотної бригади Аліна Чередник для Суспільного повідомила, що що один із загиблих військових у пожежі у бліндажі на Донбасі  з Рівного.

Через пожежу, яка сталася близько 4 години ранку, 20 лютого, у бліндажі, де перебували військовослужбовці, загинули  троє військових окремої мотопіхотної бригади ім. Івана Виговського.  З іформації Оперативного командування “Північ” відомо, що лише одного військового вдалося витягти з вогню. На жаль, військовий з Лебедина Сумської області Михайло Капран помер у шпиталі в Харкові. Його евакуювали туди з опіками 90%.

22 лютого, під час завершення робіт з розбирання згарища, було виявлено тіла ще двох військовослужбовців. Їх мають індентифікувати. Зокрема прес-офіцер 58-ї окремої мотопіхотної бригади зазначає, що попередньо відомо, що вони з Рівного та Кременчука Полтавської області.

За фактом трагедії проводиться перевірка військовою службою правопорядку ЗС України, подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


Солдат Михайло Вікторович Капран мав 34 роки. Служив на посаді навідника мотопіхотного відділення одного з підрозділів бригади. На воїна вдома чекала дружина. Похорон Захисника України відбудеться об 11.00 завтра, 24 лютого, у м. Лебедин Сумської області – на батьківщині Героя.

Щирі співчуття родинам та близьким загиблих Захисників України.
Вічна слава та світла пам’ять…