Новина

Негода на Рівненщині: знеструмлені села та повалені на автодороги дерева

13:55, 29 Червня

зображення новини

На Рівненщині негода наробила лиха.  Через дощ, грози та сильні пориви вітру знеструмлені населені пункти, повалені дерева.

Другий день поспіль бригади ПрАТ «Рівнеобленерго» відновлюють електропостачання до населених пунктів, що постраждали внаслідок грозового фронту та шквальних дощів.

Найбільше від штормового фронту постраждав Рівненський район. Через негоду відключені 5 повітряних ліній 10 кВ – повністю та 3 – частково, 54 трансформаторні підстанції.

Станом на 9.00 у Рівненському районі без електропостачання залишаються 12 населених пунктів – повністю та 2 – частково.

Зокрема, це Городок, Михайлівка, Карпилівка, Шубків, Малий та Великий Олексин, Житин, Клевань, Велика Омеляна.

Рівнеобленерго для якнайшвидшого відновлення електропостачання залучило увесь персонал та підрядні організації – 7 ремонтно-відновлювальних бригад. Усіма матеріалами для проведення робіт наші фахівці забезпечені.

«Рівнеобленерго» просиит вибачення у споживачів за незручності. Зокрема, через велику кількість звернень можуть бути зайняті лінії нашого колцентру.Тому, якщо якого населеного пункту немає у переліку – просять писати у особисті повідомлення сторінки ПрАТ «Рівнеобленерго» з вказанням точної адреси та контактного номеру телефону, де відсутнє електропостачання.

На Млинівщині через негоду на проїжджу частину дороги було повалено дерева. 28 червня о 21:48 до рятувальників надійшло повідомлення від чергового Млинівського відділення поліцiї про те, що по автодорозі Млинів-Ужинець внаслідок вітру впало дерево на автодорогу та перегородило проїзд транспортних засобів по одній стороні руху. На місце пригоди виїхали бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Млинів, які провели розрізання аварійного дерева та розчистили проїзд для транспортних засобів.

На Сарненщині рятувальники також розчистили проїжджу частину дороги на яке впало дерево. 28 червня о 17:07 рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни надавали допомогу працівникам поліції по розчищенню проїжджої частини дороги «Київ – Ковель» від поваленого внаслідок сильного пориву вітру дерева.