Новина

На Рівненщині проводять співбесіди з майбутніми офіцерами громад

11:53, 14 Вересня

зображення новини

В обласному управлінні Нацполіції відбулися перші співбесіди з кандидатами, які хочуть стати поліцейськими офіцерами громади. Ї їх відбирає комісія, сформована з представників Департаменту превентивної діяльності Національної поліції та управління превентивної діяльності поліції в Рівненській області, психолога Національної поліції, представника організації міжнародної технічної допомоги ICITAP та об’єднаної територіальної громади.

Про це йдеться на сайті Демидівської ОТГ.

Селищний голова Віктор Іщук взяв участь у засіданні комісії, під час якої проведено співбесіду з одним кандидатом, хоче бажання працювати поліцейським офіцером громади у Демидівській ОТГ. Поліцейські, яких відбере комісія, проходитимуть спеціальні навчання.

Наразі тривають ремонтні роботи у приміщенні, де буде облаштовано робочий кабінет та кімната відпочинку поліцейського офіцера.

Нагадаємо, мета проекту «Поліцейський офіцер громади» – забезпечення кожної територіальної громади офіцером поліції. Хто такий поліцейський офіцер громади? Це офіцер поліції, який орієнтований на вирішення безпекових проблем саме своєї територіальної громади. Він доступний до населення, тому що постійно знаходиться поруч з людьми.