Протягом останніх років стало модно вести здоровий спосіб життя: вживати корисну їжу та тримати м’язи в тонусі. У нашому місті Березне досить непогано розвивається мода на фітнес, йогу, джампінг, пілатес, а березнівські тренери беруть участь у всеукраїнських, міжнародних конференціях та навчаннях.

Однак карантин вніс багато небажаних поправок у життя мешканців нашого міста. Але і тут знайшли вихід: власниця фітнес-студії «Strong Body» (м. Березне), дипломований реабілітолог, тренер Ірина Синюк організувала он-лайн тренінги. Такі заняття разом з Іриною проводили ще два досвідчених тренери.  Це – Вікторія Левченко та Віта Яковишина.

Ми і раніше у режимі он-лайн проводили різні марафони, щоб зацікавити якомога більше людей. Тому провести групові заняття у такий спосіб виявилося не складно. Перше тренування пройшло досить легко, відчувалася неабияка підтримка дівчат по той бік екрану. Звісно, я ретельно продумувала технічні моменти, найкращий ракурс зйомки, щоб усім було видно правильність виконання вправ. Першу трансляцію проводила з фітнес зали. Далі вже з дому. Тривалість стандартна — як одне повноцінне заняття, тобто, близько години, – розповіла Ірина Синюк.