Новина

На Рівненщині будують новий сучасний дитсадок

17:15, 29 Вересня

зображення новини

У Сарнах триває будівництво дошкільного навчального закладу комбінованого типу. Новий дитячий садочок для 230 вихованців побудують на вул. Грушевського.

Як повідомляють на сайті Сарненської міської ради, дошкільний навчальний заклад буде забезпечений найкращими умовами для дітей: ігрові кімнати, зали для сну й інші необхідні приміщення, сучасні ігрові майданчики з унікальними елементами благоустрою навколо будівлі та ін.

Дозвіл на виконання будівельних робіт виданий управлінням ДАБІ у Рівненській області 22 серпня 2019 року №РВ 112192340096. Замовником виступають Сарненська міська рада та Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації. Роботи виконує ТОВ «Західметал».

Зауважимо, що у дошкільному навчальному закладі комбінованого типу можуть виховувати дітей  віком від двох місяців до шести (семи) років. Постановою Кабінету Міністрів України визначено, що до складу такого закладу можуть  входити групи  загального  розвитку,  спеціальні,  інклюзивні,  санаторні, сімейні, прогулянкові,  короткотривалого  перебування  у  різних поєднаннях.