Новина

Мер Рівного сказав, коли і які вулиці ремонтуватимуть першочергово

17:59, 25 Березня

зображення новини

Чому у Рівному досі не приступили до ремонту проблемних ділянок доріг? За словами міський голова Рівного, зараз чекають стабільно хорошу погоду, щоб запустити асфальтний завод й почати роботи.  Про це розповідає Суспільне.

Нинішній температурний режим уже дозволяє запускати серйозні ремонтні роботи, раніше цього не дозволяли мінусова температура, сніг й дощ. Мер каже, що не хотіли, аби у соцмережах люди показували, як ремонтники працюють у дощ.

“Зараз асфальтний завод фактично майже готовий буде до запуску. Температурний режим зараз унормується, буде стабільна хороша погода і ми відповідно зможемо робити якісні, наголошую, ми максимально якісно будемо підходити до ремонту вулиць. Наголошую, що станом доріг, що зараз є, я вкрай незадоволений”, – коментує мер Рівного Олександр Третяк.

Місто сформувало перелік проблемних ділянок, які мають відремонтувати в першу чергу.

“Це перехрестя Дубенської-Макарова, це біля Золотіївських мостів, перехрестя, де світлофор біля 11-го ліцею, це та сама вулиця Київська. По Бандери є такі ямкові проблеми. Тобто, все місто по суті має такі локації, ті зони, де вкрай необхідно робити такий ремонт”, – каже міський голова.