Новина

Квасилівчанина підозрюють у ножовому нападі на сина

15:38, 08 Травня

зображення новини

Рівненське районне управління поліції 7 травня повідомило про підозру 59-річному жителю Квасилова у ножовому нападі на 34-річного сина. Повідомляє відділ комунікації поліції.

Поліцейські встановили, що близько 22 години 2 травня 59-річний квасилівчанин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у квартирі за місцем спільного проживання під час сварки наніс удар ножем в груди своєму синові. Останній ліг спати, а коли вранці наступного дня прокинувся закривавлений та у поганому самопочутті, вони викликали «швидку».

Потерпілого госпіталізували до лікарні, де у нього діагностували проникаюче поранення грудної клітки справа з ушкодженням артерії. Нині він перебуває на стаціонарному лікуванні — його життю нічого не загрожує.

Слідчі за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Квасилівчанин щиро розкаюється у скоєному. Однак, санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.