Новина

Дитсадки Рівненщини поступово відновлюють свою роботу

15:34, 12 Серпня

зображення новини

Рівненська область вже другий тиждень перебуває у “зеленій” зоні, що дає можливість поступово відновлювати роботу закладів дошкільної освіти.

Відповідні рішення приймають місцеві комісії ТЕБ і НС.

Як повідомляють в ОДА, на сьогодні працюють дитсадки у Рівному та Вараші. Відучора відновили свою роботу два дитсадки у Дубровиці. Два дитячих заклади працює в Острозькій ОТГ. Також дошкільнята вже відвідують заклади освіти у містах Острог та Корець. А з понеділка, 17 серпня, планують запрацювати дитсадки у Клеванській ОТГ.

Перед входом до садочків проводиться термометрія дітей, батьків до приміщення не допускають. Персонал дошкільних навчальних закладів працює у захисних масках та рукавичках.

У групах відсутні м’які іграшки та килими. У приміщеннях постійно проводиться вологе прибирання та дезінфекція. Більшість часу діти перебувають на відкритому повітрі.

До відкриття готуються і інші дошкільні заклади освіти області. За сприятливої епідситуації на Рівненщині відновлять роботу й інші дитсадки. Зокрема, на цьому тижні місцева комісія з питань ТЕБ та НС розглядатиме рішення про відновлення роботи ДНЗ у Володимирці.