Новина

“Зелені” розбігаються: депутат райради покинув президентську фракцію

14:38, 22 Лютого

зображення новини

На сесії Рівненської районної ради 19 лютого про свій вихід із фракції “Слуги народу” оголосив скандально відомий обранець Микола Шустов.

Нагадаємо читачам, що в лютому 2020 року Микола Шустов був призначений начальником обласного управління держгеокадастру. До того обирався головою Олександрійської ОТГ, працював у державній службі та на митниці. Своє останнє кар’єрне зростанні пов’язують дружбою Шустова та нардепа-гвалтівника Романа Іванісова.

На своїх попередніх посадах Микола Шустов був скандально відомим: сільська рада виділяла землю йому та його родичам та фірмам з сумнівною репутацією.

У 2000 році Шустов притягувався до кримінальної відповідальності. Тоді слідство встановило, що він, працюючи на посаді інспектора служби по боротьбі з контрабандою та порушеннями митних правил Рівненської митниці, порушив законодавство.

До слова, Микола Шустов не вперше змінює партійні кольори. Балотуючись на посаду голови Олександрійської ОТГ, Шустов йшов як самовисуванець,за підтримки “Радикальної партії Олега Ляшка”.

“Четвертій владі” Шустов тоді скаржився, що “радикали” обіцяли йому щороку із держбюджету залучати на розвиток Олександрійської ОТГ по три мільйони гривень в обмін на те, що на вибори він піде за підтримки радикалів.

На виборах 2019 року Шустов увійшов до команди нардепа від “Слуги народу” Романа Іванісова.

Не добувши свою каденцію до кінця, Микола Шустов покинув ОТГ напризволяще. При цьому він покинув Олександрійську ОТГ з боргами на суму близько 5 мільйонів гривень.

А до того, під час президентства зрадника Януковича, Шустов був начальником контактного центру Рівненської ОДА при тодішньому головіОДА-регіоналу Василеві Берташеві.

В період з 2006 по 2010 роки Микола Шустов був помічником депутата Рівненської облради від “Батьківщини” Валентина Кроки.

Тепер Микола Шустов покинув і “Слуг народу”. Перебігати з партії в партію легко і просто. Особливо якщо не мати своїх політичних поглядів і думати лише про посади…

Читайте також інші матеріали про Миколу Шустова:

В Олександрії бурхливо пройшов звіт сільського голови

В Олександрії ветеранам не виділили землю, назвавши це “напівафьорними методами”

Начальником рівненського Держгеокадастру призначили Миколу Шустова