Новина

В усіх школах Рівненського району тепло

15:38, 04 Листопада

зображення новини

У понеділок, 4 листопада, працівниками АТ «Рівнегаз» було розпломбовано подачу природного газу до котелень чотирьох останніх навчальних закладів Рівненського району. Зокрема тепло тепер у Грушвицькій та Городищенській ЗОШ I-III ступенів, початковій школі Зорянського НВК «школа-гімназія» та Голишівській ЗОШ І-ІІ ступенів. Повідомили у відділі освіти Рівненської районної державної адміністрації.

В усіх навчальних закладах району опалювальний сезон розпочався з 1 листопада. Винятком були лише навчальні заклади у Грушвиці, Городищі, Голишеві та Зорі. Затримка трапилася через роботу «Рівнегаз». Через нестачу кадрів, працівники не встигали вчасно підключати усі заклади, – розповів інженер-енергетик відділу освіти Рівненської районної державної адміністрації Олександр Мельничук.

До слова, нещодавно АТ «Рівнегаз» повідомляли про понад 220 вакантних посад через низькі зарплати. Також у компанії зазначили, що з початку 2019 року у них звільнилися 178 працівників. Головною причиною масових звільнень газовиків є низький рівень заробітної плати, який на 29% менший від середньої зарплати по галузі. На підприємстві вакантними є посади фахівців,  що цілодобово забезпечують безаварійний розподіл газу: слюсарі, зварники, монтери, водії.