Новина

Університет на Рівненщині реанімує з небуття “регіонала”

10:02, 19 Квітня

зображення новини

В Національному університеті “Острозька академія” на Рівненщині створили та активно просувають нову структуру. На веб-сайті вона носить назву “Волинська бізнес школа“. Просувають її також і в соціальних мережах. Директором “Волинської бізнес школи” зазначений такий собі Олексій Губанов. Він – людина з багатим політичним досвідом. Щоправда, з сумнівним. Адже Губанов був одним зі стовпів партії регіонів на Рівненщині.

Зокрема, Олексій Губанов був депутатом Рівненської міської ради від партії регіонів (2006-2014 роки), заступником голови Рівненської ОДА в часи януковича-берташа (2010-2014 роки), у 2006, 2007 та 2012 роках безуспішно балотувався у Верховну Раду від партії регіонів.

Після активних подій Революції Гідності, “регіонал” перестав ходити на засіданнях сесії Рівненської міськради. А згодом з’явилася інформація, що він написав заяву про складання депутатських повноважень. Однак, нового депутата, наступного за списком, у склад ради тоді так і не ввели. Тому Губанов де-юре залишався міським обранцем до кінця каденції шостого скликання.

До слова, у відкритих базах, Олексій Губанов лишається керівником партії регіонів на Рівненщині.

Тепер, вочевидь, Олексій Губанов вирішив повернутись у публічну площину. Використав він для цього державний університет, ректор якого Ігор Пасічник, до слова, був довіреною особою Віктора Януковича на президентських виборах 2004 року. Однак тепер Губанов залучився допомогою і інших політичних проектів, а саме Волинського обласного осередку партії “За майбутнє“, яку пов’язують з іменами Ігоря Палиці та Ігоря Коломойського.

Зокрема, у відкритих реєстрах є дані про зареєстровану юридичну особу “ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ВОЛИНСЬКА БІЗНЕС-ШКОЛА НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ОСТРОЗЬКА АКАДЕМІЯ”. Його засновниками є Володимир Дзьобак, Ігор Лех та Андрій Розумовський. Двоє останніх – депутати Волинської та Луцької міської рад від партії “За майбутнє“. Що ж до Володимира Дзьобака, то в інтернеті людина з аналогічними  ім’ям та прізвищем ідентифікується в сумнівних оборудках в сфері консалтингу. Уповноваженою особою даного товариства в реєстрі значиться власне сам Олексій Губанов.

Що ж, такими діями Національного університету, суспільство відверто дезорієнтують і легітимізують представників режиму януковича. Таке “витягування в публічну площину” регіоналів – це наслідок непокараного зла. Хоча всі можливості покарати їх у влади були та є.

Читайте також:

Мер Рівного призначив директором кандидата від “оновлених регіоналів”

На Рівненщині “зелений регіонал” задекларував “захмарну” зарплату