Новина

У Шпанові під час благодійного марафону зібрали для ЗСУ понад 185 тисяч гривень

16:05, 31 Серпня

зображення новини

28 серпня, на свято Успіння Пресвятої Богородиці, в селі Шпанів відзначали День відновлення Незалежності України, а також зустрічали учасників благодійного марафону “Незламна. Незкорена. Непереможна.” Головною метою події було об’єднати громаду заради спільної цілі – допомогти ЗСУ.

Про це розповіли у фейсбук освітяни Шпанівської ОТГ.

“Привітно і святково відкрили свої двері, спраглі за людьми, стіни будинку культури для глядачів. Протягом тривалого часу він чепурився й готувався саме до цього дня – відзначення Незалежності України, яка виборювалась століттями та виборюється досі, навіть в цю мить.

Хоча захід переносився через загрозу та зупинявся у зв’язку з сигналом тривоги – наш благодійний марафон відбувся та виконав поставлені завдання.

Подяка за єдність та залученість тим, хто забезпечив ярмарку різноманітною смакотою, виробами ручної роботи. Тим, хто організував майстер-класи, виставку, оформив сцену, фотозону, допомагав налаштовувати апаратуру, забезпечив столами, накриттям та атракціонами.
Учасникам благодійного марафону “Незламна. Незкорена. Непереможна.”, які підготували яскраву концертну програму.

Завдяки спільним зусиллям і незважаючи на те, що захід не розкрив увесь всій можливий потенціал, ми зібрали 55 571 грн.

Сьогодні загальна сума зібраних коштів становить більше 185 000 грн”, – йдеться в дописі.

Тих, хто не встиг долучитися, запрошують на останній 7-ий благодійний захід в рамках благодійного марафону, який відбудеться в с.Ходоси 4 вересня о 15:00.