Новина

У Рівному запустили флешмоб здоров’я

15:27, 08 Квітня

зображення новини

З нагоди Всесвітнього деня здоров’я розпочинають відео-флешмоб з розіграшем для рівнян “А як ти дбаєш про своє здоров’я”. Про це розповідає Тетяна Воронцова – голова громадської організації “Рівне ТАКМЕД”.

Умови флешмобу:

  1. Зніміть своє відео і викладіть на своїй сторінці у фейсбук, з коментарем як Ви дбаєте про своє здоров’я;
  2. Позначте Ваш допис #ВсесвітнійДеньЗдоровя, щоб організатори легко могли побачити його, так як серед учасників буде визначено переможців;
  3. Відмічайте в Вашому дописі трьох своїх друзів, які також дбають про своє здоров’я, закликаючи їх також поділитись їх досвідом.

До 14 квітня 12.00 викладайте свої відео.

14 квітня буде оголошено імена 2 переможців розіграшу:

  • один – який збере максимальну кількістю вподобайок
  • другий – який буде визначений журі, у складі – міського голови Рівного Олександр Третяк, заступника міського голови Рівного з питань медицини Юрій Поліщук і голови ГО Рівне-ТАКМЕД – по креативності зйомки.

Переможці отримають можливість пройти навчання з домедичної допомоги на основі курсу Базові реанімаційні заходи (BLS).

‼Щорічно 7 квітня світ відзначає World Health Day або Всесвітній день здоров’я. Це одна з важливих соціальних дат, значення якої переоцінити неможливо. Головна мета свята – звернути увагу суспільства на важливість здорового способу життя та вчасної профілактики захворювань.Незалежно від того, чи ви ведете дитину на вакцинацію, здаєте кров у донорському пункті вашого міста, розповсюджуєте інформацію про шкоду тютюнопаління, займаєтесь фізкультурою чи спортом чи щось інше – ви додаєте свій посильний внесок до створення здорового світу і здорового суспільства.ТОМУ, від сьогодні запускаємо відео-флешмоб з розіграшем для Рівнян "А як ти дбаєш про своє здоров'я"Його умови:👉Зніміть своє відео і викладіть на своїй сторінці в ФБ, з коментарем як Ви дбаєте про своє здоров'я.👉Позначте Ваш допис #ВсесвітнійДеньЗдоровя, Щоб ми легко могли побачити його, так як серед учасників буде визначено переможців.👉Відмічайте в Вашому дописі трьох своїх друзів, які також дбають про своє здоров'я, закликаючи їх також поділитись їх досвідом.👉До 14 квітня 12.00 викладайте свої відео в ФБ. Збирайте вподобайки від друзів і знайомих.👉14 квітня, в кінці дня, буде оголошено імена 2 переможців розіграшу – 🔴один – який збере максимальну кількістю вподобайок 🔵другий – який буде визначений журі, у складі – міського голови Рівного Олександр Третяк, заступника міського голови Рівного з питань медицини Юрій Поліщук і голови ГО Рівне-ТАКМЕД – по креативності зйомки. ‼ПЕРЕМОЖЦІ отримають можливість пройти навчання з домедичної допомоги на основі курсу Базові реанімаційні заходи (BLS)Долучайтесь!

Posted by Тетяна Воронцова on Wednesday, April 7, 2021