Новина

У Рівному викрили серійного злодія, який скоював крадіжки з автомобілів

16:10, 16 Лютого

зображення новини

У понеділок, 15-го лютого, близько 14 години, чоловік поцупив із автомобіля “Sitroen Berlingo” магнітолу та особисті речі. Працівники карного розшуку впіймали зловмисника під час чергової крадіжки. Про це повідомляють у Відділі комунікації поліції Рівненської області.

Нині поліцейські встановили причетність 32-річного жителя Рівного до п’яти фактів, за двома із них матеріали кримінального провадження уже скеровані до суду.

Відомо, що орудував зловмисник упродовж січня-лютого цьогоріч на вулицях Київська, Данила Галицького в обласному центрі, у районах “12 школи” та Рівненської обласної дитячої лікарні.

Зокрема, у січні зловмисник вкрав документи 29-річного рівнянина із автомобіля “Таврія”. Із легковика “Volkswagen Polo”, що належить 32-річному жителю обласного центру, пошкодив замок та викрав шуруповерт, набір автомобільних ключів, електричний бензонасос та інші інструменти. А з автомобіля “ВАЗ”, підібравши ключ, викрав рюкзак із особистими речами 47-річного власника.

За усіма фактами таємного викрадення чужого майна, поєднаного із проникненням, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Матеріали кримінального провадження за обвинуваченням 32-річного рівнянина у двох інших епізодах уже скеровані до суду. За іншими фактами досудове розслідування триває.

Крім того, поліцейські перевіряють його також на причетність до інших аналогічних злочинів. Відомо, що він уже відбував покарання у місцях позбавлення волі за крадіжки із транспортних засобів.