Новина

У Рівному створять новий маршрут громадського транспорту

17:40, 30 Березня

зображення новини

Про створення нового маршруту громадського транспорту заявив міський голова Рівного Олександр Третяк. Йому присвоїли №31. Про це розповідає Суспільне.

За словами очільника обласного центру, пролягатиме новий маршрут вулицями Костромська, Соломії Крушельницької і далі до мікрорайону “На щасливому”.

“Сподіваюся, цей маршрут буде комфортний для мешканців нашого міста і сполучатиме дуже вагомі ділянки. Особливо у нас був запит на сполучення із пологовим будинком, і відповідно цей маршрут пролягатиме повз пологовий будинок. Я думаю, що мешканцям міста, особливо жінкам, які добиратимуться в пологовий будинок, це буде дуже корисний маршрут”, – заявив Олександр Третяк.

В.о. керівник управління транспорту і зв’язку Рівного Дмитро Царук сказав, що такий маршрут і справді є у планах, але коли його запровадять – говорити поки рано. Вже зроблене обстеження маршруту і наразі триває процес документації, тобто підписування актів.

У поліції мають право погоджувати цю схему руху упродовж місяця. А вже після погодження в управлінні транспорту думатимуть над залученням приватного перевізника на новий 31-й маршрут.

“Я дуже переживаю, щоб ми знайшли тих перевізників, бо це ж не комунальний транспорт. Якби комунальний – це без проблем”, – розповів Дмитро Царук.

Начальник відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції області Сергій Коханюк підтвердив, що можливість введення такого маршруту вивчалась, але коли він може бути затверджений – поки невідомо.