Новина

У Рівному провели Героя Максима Васуся, який віддав життя на Херсонщині

15:57, 11 Вересня

зображення новини

Сьогодні, у Рівному попрощалися із військовим Максимом Васусем. Герой загинув 1 вересня поблизу села Сухий Ставок Херсонської області. Йшов перший, вівши за собою побратимів. Зберіг їх життя ціною власного, підірвавшись на розтяжці.

“Найбільше горе для батьків – ховати власних дітей. Ховати найкращих синів, до яких тепер можна буде звертатися тільки на фото та здіймаючи очі до неба…”, – написав міський голова Рівного Олександр Третяк.

Мужній Герой, наш захисник Максим Васусь – корінний рівнянин, який ще з початку війни точно знав, яким підступним є рашиський окупант.

Максим був у числі тих військослужбовців, які вимушені були відступати з Криму, коли туди зайшли російські війська. Він продовжував службу своїй країні, не здався, не зрадив. Працював заради мами, бабусі та маленької сестрички, яку так любив. Саме заради них, їх безпеки і пішов добровольцем у перші дні війни, хотів вступити до тероборони, але врешті підписав річний контракт із ЗСУ.

Стриманий у словах, але дуже мужній та щирий – саме таким в пам’яті рідних та близьких залишиться навічно герой Максим Васусь. Він не чекав, доки призвуть, пішов добровольцем. А згодом підписав контракт із ЗСУ на один рік…

Навічно 28! Вічна пам’ять тобі, Герою!