Новина

У Рівному чоловік зарізав знайомого через дівчину

16:20, 06 Січня

зображення новини

Вчора, 5 січня, у Рівному орендодавець виявив у квартирі мертвого чоловіка. Повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

На місці події поліція встановила, що 39-річний житель Рівного винаймав квартиру. Того дня він відпочивав разом із двома знайомими. Чоловіки розпивали алкоголь і між ними виник конфлікт, попередньо через присутню дівчину, у результаті якого 39-річний рівнянин ножем вдарив в ногу 44-річному. Після цього кривдник разом із супутницею залишили помешкання.

Мертвим невідомого чоловіка у квартирі виявив орендодавець. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть потерпілого настала внаслідок ножової колото-різаної рани із ушкодженням артерії і масивної крововтрати.

У рамках досудового розслідування слідчі Рівненського районного управління поліції повідомили зловмиснику про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Підозрюваний уже потрапляв у поле зору правоохоронців за грабіж.
Відповідно до санкції статті йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Слідчі дії тривають.