Новина

У Костопільському районі попрощалися із загиблим Героєм

17:22, 13 Травня

зображення новини

Сьогодні, 13 травня в селі Мирне, Костопільського району, попрощалися із військовослужбовцем Андрієм Матеушем, 1977 р.н. Андрій добровольцем пішов на війну, яку спричинила росія проти України. Загинув, захищаючи незалежність своєї держави. У Андрія Матеуша залишилися дружина та двоє дітей.

Про це повідомили у Рівненській РДА.

“На території Малолюбашанської територіальної громади День жалоби, на будівлях і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій приспущено Державні Прапори України з траурними стрічками – в селі Мирне громада попрощалася з військовослужбовцем Андрієм Матеушем. Він загинув, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність своєї держави.

Ніякими словами не вдасться передати відчуття непоправної втрати, горя, болю…, але ми всі абсолютно впевнені, що смерть Андрія і кожного нашого воїна не залишаться без суду й покарання світовою цивілізацією народів агресивної російської федерації!

Висловлюємо щире співчуття рідним, близьким людям, сумуємо разом із вами. Пам’ять народу про своїх Героїв не вмирає ніколи!”