Новина

Школи Городоцької громади підготували подарунки військовим

17:43, 29 Квітня

зображення новини

Напередодні Великодня з ініціативи ОЗ “Городоцький ліцей” за підтримки відділу освіти Городоцької сільської ради відбулася благодійна акція “Солодкий Великдень для воїнів російсько-української війни”. Учні зібрали продукти харчування, засоби особистої гігієни, солодощі та пасочки.

Про це йдеться на сторінці ліцею.

До благодійності активно долучилися учасники освітнього процесу ОЗ “Городоцький ліцей” та його структурних підрозділів, Обарівського ліцею, Карпилівської та Броницької гімназій, меценати Олег Клічук, Сергій Гребеневич, Олексій Мусієвич, працівники комунального закладу “Культурно- дозвіллєвий центр” Городоцької сільської ради.

Великдень – свято особливо шановане та величне. Тому в ці святкові дні кожна людина намагається бути добрішою, милосерднішою, благороднішою, проводити свято у спокої та затишку поруч з рідними, дякуючи солдатам, які бережуть нас від кулі ворога. Аби свято світлого Христового Воскресіння відчули і бійці в зоні АТО, з ініціативи ОЗ "Городоцький ліцей" за підтримки відділу освіти Городоцької сільської ради в особі Володимира Грисюка відбулася благодійна акція “СОЛОДКИЙ ВЕЛИКДЕНЬ ДЛЯ ВОЇНІВ АТО”. До благодійності активно долучилися учасники освітнього процесу ОЗ "Городоцький ліцей" та його структурних підрозділів, Обарівського ліцею, Карпилівської та Броницької гімназій, меценати Олег Клічук, Сергій Гребеневич, Олексій Мусієвич, працівники комунального закладу "Культурно- дозвіллєвий центр" Городоцької сільської ради. Учасники акції наповнили солодкими подарунками великодні кошики тим, хто на Сході України береже наш спокій. Сподівамося, що ця акція стане хвилею доброти та милосердя, що торкнеться душі кожного з її учасників, що прийдешнє світле свято подарує мир і злагоду нашій країні.Слава вільній і незалежній Україні!

Posted by Опорний заклад "Городоцький ліцей" on Wednesday, April 28, 2021