Новина

Розпочалася сесія Рівненської обласної ради: за що сьогодні голосуватимуть депутати

11:02, 09 Вересня

зображення новини

Сьогодні, 9 вересня, розпочалося друге пленарне засідання тринадцятої сесії Рівненської обласної ради. Трансляція на засідання сесії  за покликанням.

Зареєструвалося 59 депутатів.

Нагадаємо, що через політичні перипетії під час сесії 12 серпня новообраний  голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш розпочав свою роботу з внесення змін до регламенту 13-ї сесії та передбачити роботу, що вона буде проведена у два пленарних засідання.

Читайте також: Не встигли обрати, як втомився: новий голова облради розпочав свою роботу з прохання провести сесію у два етапи

Тож сьогодні депутати мають розглянути питання, які пройшли постійні комісії обласної ради. Зокрема, проєкти рішення про перейменування одинадцяти обласних комунальних закладів освіти, низку кадрових питань. Розглянуть також питання щодо надання в користуванні низки мисливських угідь та ті, які стосуються комунального майна.

Також депутати будуть голосувати за призначення заступників голови облради та дострокового припинення депутатських повноважень скандального депутата Олександра Данильчука.

Детальніше про п’яні пригоди депутата читайте тут: Рівненські депутат облради та журналістка п’яні вчинили ДТП. ВІДЕО