Новина

Рівнян запрошують до участі в інклюзивному проекті

13:04, 02 Березня

зображення новини

Громадська організація “Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей “Сонячні діти Херсонщини” вже другий рік поспільоголошує конкурс “Кращі інклюзивні практики України – 2021”. Про це повідомляють на сторінці Рівненської міськради.

За допомогою конкурсу організатори намагаються популяризувати досягнення у сфері соціальної інклюзії, досвід подолання соціального відчуження, а також ініціювати соціальні майданчики для обміну досвідом, можливостей для просування нових ідей, сучасних тенденцій в області розвитку інклюзивних практик України.

Результати конкурсу будуть оголошені під час фестивалю кращих інклюзивних практик “Україна без кордонів”, який відбудеться у травні у м. Скадовську Херсонської області. На захід запросять переможців та найяскравіших учасників для презентації своїх практик і вручення нагород.

За результатами попереднього конкурсу надруковано збірник, у який увійшло 50 кращих інклюзивних практик України.

Тож організатори конкурсу запрошують до участі заклади освіти, громадські організації, батьківські спільноти, творчі та спортивні колективи, які проводять інклюзивні заходи, створюють інклюзивні команди та реалізують інклюзивні проєкти.

Конкурсну заявку та додаткові інформаційні матеріали (за наявності) потрібно надіслати до 28 березня 2021 року на електронну адресу: sunnydity@gmail.com.