Новина

Рівненські прихильники патріарха кіріла: депутати фракцій “Слуга народу”, ВО “Батьківщина”, “Сила і честь” та “За майбутнє” домагаються звільнення голови облради (СПИСОК)

15:57, 22 Липня

зображення новини

У той час, коли патріотична Львівська обласна рада, а слідом за нею Черкаська на своїх сесіях підтримують звернення про заборону так званого московського патріархату, наші обласні депутати також себе проявляють…Тільки як ті, хто яро захищає російську церкву.

Спочатку партія “Слуга народу” і її партнери на “підтанцьовках” від “Сили і честь”, “Батьківщини” та “За майбутнє” проігнорували засідання Ради на якому було винесене питання про звернення. А тепер, таке враження, усі ці депутати не лише забули хто закликав росію до війни та активно її підтримував, а почали в унісон діяти з московським патріархатом.

Лише вчора з’явилась інформація про те, що  Рівненський міський суд за позовом Рівненської єпархії російської православної церкви в Україні зобов’язав Головне управління Національної поліції в Рівненській області відкрити кримінальне провадження проти голови Рівненської облради Сергія Кондрачука за ніби то  “розпалювання  у воєнний час міжконфесійної ворожнечі”.  А вже сьогодні, депутати фракцій “Слуга народу”, ВО “Батьківщина”, “Сила і честь” та “За майбутнє” зареєстрували в обласній раді проєкт рішення про  звільнення Кондрачука з посади із тим же формулюванням. Дивний збіг… чи не так?

Схоже на те, що хтось у провладній партії вирішив, що ми вже виграли війну і можна повертатися до партійних розбірок та готувати ґрунт для нових виборів зачищаючи політичних опонентів. І можна по різному ставитись до діяльності Сергія Кондрачука, однак вершиною безхребетності, яка межує із заграванням з ворогом є формулювання про те, що питання національної безпеки, а питання московського патріархату саме таким і є (бо це структура яка підпорядковується напряму росії), наші місцеві депутати назвали питаннями, що розколюють суспільство. 

Проте, борючись за прихильність поріділих рядів прихильників кірила, ці депутати показали свою позицію і вона не патріотична, і не проукраїнська.

Нам же залишається добре запам’ятати їхні прізвища і далі підтримувати наших воїнів на передовій.