Новина

Рівненські пластуни організовують літературні вечори на яких готують до ЗНО

11:03, 05 Жовтня

зображення новини

“Рівненський обласний молодіжний вишкільний пластовий центр” РОР допоможе підготуватися до ЗНО. Пластуни організовують літературні вечори, які розраховані на тих, хто прагне опанувати програму та якісно підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання. Разом з тим, там радо зустрічатимуть пошановувачів літератури будь-якого віку.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці закладу.

“поЛіт” – це серія атмосферних вечорів. Щотижня ми будемо зустрічатися, аби у затишному колі та у новому цікавому форматі обговорити найвизначніші твори української літератури, які щороку входять до програми ЗНО.

На кожній зустрічі ти зустрінеш цікавих спікерів – рівненських митців, активістів, істориків та керівників закладів, а сюжет та ідеї творів дізнаєшся не через лекції чи уроки, а у процесі гри – детективних розслідувань, судових процесів, дебатів, творчих завдань тощо.

Гарантуємо учасникам цікаві подарунки, чудовий настрій та новий погляд на звичні літературні твори зі шкільної програми”.

Анонс двох перших вечорів:

  • 20 жовтня, 16:30 — вечір усної народної творчості (“Дума про Марусю Богуславку”).
  • 27 жовтня, 16:30 — вечір давньої української літератури (“Повість минулих літ” та “Слово о полку Ігоревім”).

Місце проведення: м. Рівне, вул. С.Петлюри, 17 (Будинок вчених, 2 поверх).

Вхід безкоштовний.

“З собою слід мати виключно хороший настрій та відкритість до пригод. Поспішай зголоситися за цим посиланням  та бери із собою друзів”, – додали організатори.