Новина

Рівненські патрульні затримали п’яного водія з Луцька, який ймовірно перевозив бурштин

16:04, 11 Лютого

зображення новини

Увечері, 10 лютого,  патрульні отримали інформацію, що водій автомобіля SEAT Altea, ймовірно, знаходиться в стані сп’яніння та зупинили його на вулиці Рівненський в с.Колоденка Рівненського району. Повідомляє Патрульна поліція Рівненської області.

Мешканцю Луцька запропонували пройти тест на визначення стану алкогольного сп’яніння. Водій проходити освідування відмовився, натомість поводився зухвало, помітно нервував та намагався покинути місце події, викинув з кишені 2 каміння, схожого на бурштин.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Рівненського відділу поліції, які це каміння вилучили. Також вилучили каміння яке знаходилось в автомобілі. Загальна вага вилученого каміння складає близько 3 кг. Вище вказаний автомобіль не вилучався. На 31-річного водія склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування в стані сп’яніння) по відмові.

Слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 240-1 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, перевезення бурштину).