Новина

Рівненщина провела в останню дорогу трьох Захисників

09:32, 01 Листопада

зображення новини

На Рівненщині знову попрощались із трьома полеглими Героями: Костопільська громада прощалася із старшим солдатом Олександром Мартинюком, Городоцька – із воїном Анатолієм Миколайчуком. У Сарнах в останню дорогу провели солдата Анатолія Макарицького.

Олександр Мартинюк народився 22 жовтня 1974 року в селі Яполоть, закінчив місцеву школу. Проживав у Києві, працював комірником ТОВ «ТВГ український прапор».

Захисник був учасником АТО/ООС 2015–2016 років, а з 24 лютого пішов на війну добровольцем. Загинув Олександр 26 жовтня під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Одрадівка Донецької області. Похоронили воїна на місцевому кладовищі в селі Яполоть.

Анатолія Миколайчука в останню дорогу провела Городоцька громада. Воїн родом із села Рубче. Учасник АТО/ООС, а із 24 лютого був мобілізований до лав Збройних Сил України.

Загинув військовослужбовець у районі населеного пункту Авдіївка Донецької області внаслідок кульового поранення. Похоронили воїна на кладовищі в селі Рубче. У загиблого залишилися дружина, дочка та син.

Анатолія Макарицького провели в останню дорогу жителі Сарненської громади. Анатолій – житель села Люхча. Проходив службу в одній із військових частин Рівненщини. На жаль, серце молодого воїна раптово зупинилось. Йому назавжди буде 30.

Слава воїнам, які захищали і захищають нашу країну попри всі загрози. Вічна памʼять полеглим за перемогу і незалежність Батьківщини!За інформацією Рівненської ОДА.