Новина

Повідомили про підозру в умисному вбивстві 36-річному жителю Острога

13:04, 04 Березня

зображення новини

Правоохоронці викрили та довели причетність 36-річного жителя Острога до умисного вбивства пенсіонера. Зловмиснику повідомили про підозру та вчора, 3 березня, арештували. Про це йдеться на сайті відділу комунікації поліції Рівненської області.

12 січня медики “швидкої” констатували смерть 62-річного острожанина із тілесними ушкодженнями. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок черепно-мозкової травми з переломом кісток склепіння та основи черепа з крововиливом у головний мозок. Окрім того, у загиблого були переломи ребер.

Оперативники вийшли на слід зловмисника – ним виявився 36-річний житель Острога. Чоловік перебував під адміністративним наглядом, адже неодноразово судимий за злочини проти життя та здоров’я особи, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі. Після скоєння злочину він переховувався від органів досудового розслідування.

Поліцейські встановили, що того дня зловмисник прийшов у гості до пенсіонера, якому завдав тілесні ушкодження несумісні з життям.

Слідчі повідомили йому про підозру, а Острозький районний суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб. Будь-яких показів підозрюваний наразі не дає. Йому загрожує до 15 років за ґратами. Досудове розслідування триває.