Новина

Поліція повідомила деталі ножового нападу на дівчину у Рівному

15:10, 28 Вересня

зображення новини

До поліції вчора, 27 вересня, близько 21:20 повідомили медики «швидкої», що вони надавали допомогу жительці Рівного, яку на вулиці Волинської Дивізії в обласному центрі нібито поранив невідомий.

Читайте також: У Рівному з ножем напали на жінку

Слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 20-річна рівнянка, яка має проблеми зі слухом та мовленням, поверталася додому, як по дорозі її зненацька вдарив ножем у живіт невідомий. Про це дівчина одразу написала своєму товаришу — сурдоперекладачу. Жодних речей та коштів у потерпілої не викрадено. Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Жительку обласного центру госпіталізували у хірургічне відділення лікарні, де медики діагностували в неї непроникаюче поранення черевної порожнини.

Після її звернення до поліції із заявою про вчинення злочину, слідчі розпочнуть досудове розслідування за частиною 1 статті 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Тривають слідчі дії та розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника. Поліцейські звертаються до громадян, якщо комусь відома будь-яка інформація чи хтось був свідком події, прохання повідомити на спецлінію 102.