Новина

Поліцейські затримали двох чоловіків за вчинення хуліганства у Рівному

17:53, 09 Листопада

зображення новини

Аби повернути свою дівчину, мешканець Рівненського району разом із товаришем учора, 8 листопада, влаштував розбірки зі стріляниною у квартирі на вулиці Дубенська обласного центру. За хуліганські дії обох зловмисників затримали.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місці події стало відомо, що близько 19:20 31-річний житель села Забороль разом із 29-річним односельцем прийшли до квартири на вулиці Дубенська. У ній проживає подружжя рівнян та тимчасово — дівчина 31-річного чоловіка, від якого вона втекла після сварки.

Між «гостями» та рівнянами виник конфлікт, у ході якого 31-річний чоловік розпилив сьозогінний газ у сторону господині та кулаком вдарив її у скроню. В цей час інший нападник із пневматичного пістолету здійснив кілька пострілів у 22-річного чоловіка. Як наслідок: шість куль потрапило у живіт та одна – у плече.

Після скоєного зловмисники втекли, а сусіди, які чули крики та бійку викликали поліцію.

Через кілька годин екіпаж групи реагування патрульної поліції Рівненського районного відділення розшукали зловмисників на окраїні села Забороль. Пори те, що вони кинулися втікати, були затримані поліцейськими. Правоохоронці вилучили при них пістолет.

Обох жителів Забороля затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Чоловікам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до семи років.