Новина

На Рівненщині відбудеться ювілейний туристичний фестиваль «Марафон Поліська Січ»

11:07, 22 Травня

зображення новини

У червні на Рівненщині відбудеться 5-ий ювілейний туристичний фестиваль «Марафон Поліська Січ».

Учасників очікують:

  •  3 дні активного велодрайву;
  •  нові пригоди та нові маршрути;
  •  2 концерти крутезних рок-гуртів та відпочинок у таборі.

Вже вп’яте ми збираємо велолюбителів з різних куточків України, щоб разом крутити педалі, знайомитись та мандрувати та просто тусити”, – зазначили організатори марафону.

Дата проведення – традиційно на Зелені свята – 6, 7, 8 червня 2020 року.

Місце проведенняс. Хотин, Рівненського р-ну, Рівненської області. Цього року табір буде стаціонарний. Це дозволить краще спланувати та організувати табір, а учасникам не потрібно буде щодня збирати та розкладати речі, буде більше часу на фан та відпочинок.

Табір на Острові Фестів біля с. Хотин – це гарна локація на березі р. Горинь в підніжжі давньоруського городища, з якого відкриваються гарні краєвиди. Поруч знаходяться кар’єри з чистою водою, де можна буде купатися.

Щодня – нові маршрути та нові цікаві атракції, переважно рівнинний ландшафт. Основна нитка марафону – близько 250 км. Планується, що щодня учасники будуть проїжджати близько 80 км. – зазначають організатори.

Цікаві атракції кожного дня марафону:

  • День 1: (вже традиційний, але дещо змінений): Суський ботанічний заказник, Парк Забутих Фігур с. Деражне, Горинські крутосхили, Кипляча криниця, озеро Базальтове, Базальтові стовпи Берестовецький кар’єр.
  • День 2: с. Пересопниця (за бажанням можна буде відвідати Культурно-археологічний центр «Пересопниця» більш відомий як Музей української першокниги), Білівське городище, Жуківське городище, Костел в Олиці.
  • День 3: маршрут «Медовий трейл», який прокладено через Тунель кохання, Клевань, а ще багато лісів, полів та краєвидів.

Ввечері 6 та 7 червня відбудуться концерти для учасників фестивалю за участю українських гуртів (назви гуртів будуть відомі пізніше).

Оскільки це вже 5-ий ювілейний Марафон, усіх учасників чекають ексклюзивні подарунки – термокружки з логотипом марафону!

Сайт марафону – http://way.rv.ua/
Реєстрація – https://forms.gle/2JouYw4Ub56ifacL8
Положення – http://way.rv.ua/polozhennya-2/
Список зареєстрованих учасників – http://way.rv.ua/list/