Новина

На Рівненщині у зґвалтуванні малолітньої дівчинки підозрюють співмешканця матері

16:35, 24 Січня

зображення новини

24 січня заступник начальника поліції Рівненщини Олександр Панасюк дав брифінг з приводу зґвалтування неповнолітньої дівчинки на Рівненщині. Учора в ЗМІ почала з’являтись інформація, що йдеться про 14-річну, а підозрюваний – її вітчим. Повідомляє Суспільне.

У Здолбунові затримали ґвалтівника

Під час брифінгу Олександр Панасюк уточнив, що повідомлення про злочин поліція отримала ще 22 січня. Йдеться про одне із сіл Здолбунівського району, яке – в поліції не назвали. Заявила про злочин матір дівчинки. Комплекс проведених заходів дозволив стверджувати, що до злочину причетний співмешканець жінки.  Підозрюваного затримали та взяли під варту. Чоловік не заперечує своєї вини, наразі він дає покази. Окрім того під час брифінгу повідомили, що  чоловік раніше судимий за вчинення умисних злочинів проти життя та здоров’я, відбував покарання за ґратами.

Провадження поліція відкрила за ч.4 ст. 152 ККУ (зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди). Чоловікові загрожує 15 років тюрми.

НАЖИВО. Коментар поліції щодо зґвалтування неповнолітньої та затримання біля "Чайки"

Опубліковано UA: Рівне Пʼятниця, 24 січня 2020 р.