Новина

На Рівненщині травмувалося троє осіб через ДТП на мотоциклах

14:57, 29 Червня

зображення новини

На Рівненщині  вчора, 28 червня, сталося два самопадіння із двоколісних транспортних засобів у Сарненському та Дубровицькому районах. В обох випадках керманичі перебували без захисних мотошоломів. Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Близько 18:20 у селі Чудель 40-річний місцевий житель, водій мотоцикла «Мінськ», не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя і впав. Внаслідок ДТП у потерпілого медики попередньо діагностували відкриту черепно-мозкову травму, вдавлений перелом скроневої ділянки, забійна рвана рана скроні, забій головного мозку.

За цим фактом триває досудове розслідування.

Крім того, близько 14 години у селі Бережки, що на Дубровиччині, внаслідок самопадіння із мотоциклу постраждали двоє жителів Дубровиці: 17-річний керманич та 15-річна пасажирка. Внаслідок ДТП вони отримали незначні травми та забої. Після надання меддопомоги їх відпустили. На кермувальника поліцейські склали адміністративні протоколи.

Правоохоронці наголошують водіям мототранспорту суворо дотримуватися правил дорожнього руху, подбати про власну безпеку та кермувати двоколісним у захисних мотошоломах.