Новина

На Рівненщині попрощалися із чотирма Захисниками

10:02, 09 Вересня

зображення новини

Вчора, 8 вересня, на Рівненщині попрощалися із чотирма захисниками. Герої віддали своє життя за Україну: 44-річний Юрій Семенюк із Березнівщини, 32-річний Іван Попович із Костопільщини, 28-річний Роман Луцик зі Здолбунова, 52-річним Владиславом Пупком із Сарн.

44-річний Юрій Семенюк загинув під час виконання бойового завдання 4 вересня поблизу населеного пункту Красногорівка Донецької області. У мирний час військовослужбовець проживав у селі Поліське, що на Березнівщині. Через військове вторгнення росії, мати втратила сина, дружина – чоловіка, двоє синів залишилися без тата.

32-річний військовослужбовець Іван Попович загинув 3 вересня під час виконання бойового завдання неподалік села Опитне Донецької області. Молодший сержант, командир міномету Іван Попович із родиною проживав у Малій Любаші. 8 вересня, у зв’язку із загибеллю свого земляка, у Малолюбашанській сільській раді оголошено День жалоби.

28-річний військовослужбовець Роман Луцик загинув 6 вересня на Харківщині. Роман народився та виріс у Здолбунові, працював на меблевій фабриці у Квасилові, їздив на заробітки. У травні 2020 року Роман уклав контракт на проходження військової служби. Коли 24 лютого 2022 року розпочалося повномасштабне вторгнення, Романа з побратимами підняли по тривозі – відтоді танкіст захищав Україну на різних ділянках фронту. В Героя залишилися батьки та сестра.

На Сарненщині попрощалися з 52-річним воїном Владиславом Пупком, який ніс службу на Сході України. У рідному місті зустрічали траурний кортеж “живим” коридором пам’яті. В останню дорогу військовослужбовця провели рідні, бойові побратими, земляки. Поховали захисника на кладовищі «Нове» у Сарнах.Вічна пам’ять та шана військовослужбовцям.

За інформацією Рівненської ОДА.