Новина

На Рівненщині молодик обікрав місцевий магазин

16:04, 08 Листопада

зображення новини

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 26-річний мешканець села Дерть Рокитнівського району, який напередодні проник до місцевого магазину та викрав грошові кошти.

Про крадіжку до поліції повідомила власниця магазину, яка вранці побачила зірваний навісний замок на дверях із тильної сторони, а у касі не дорахувалася понад чотири тисячі гривень. Крім того, із полиць зникли продукти, спиртне та інші товари. Загальна сума завданого збитку сягає десяти тисяч гривень.

У результаті проведених розшукових заходів оперативники Рокитнівського відділу поліції вийшли на слід зловмисника, яким виявився раніше судимий місцевий житель. Збагатившись за чужий кошт, зловмисник вирушив до родичів у Тернопіль. Там його і затримали на автовокзалі. Однак сума виявлених при ньому коштів уже зменшилася наполовину.

У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України 26-річного молодика помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішуються питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні крадіжки із проникненням у приміщення за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Затриманий — раніше судимий за вчинення грабежу, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Тепер відповідно до санкції статті йому загрожує черговий строк: від трьох до шести років.