Новина

На Рівненщині екскерівника КВН та “Західної ліги сміху” призначили керівником партії “Слуга народу”

12:55, 03 Червня

зображення новини

У політичній партії «Слуга Народу» призначили керівників обласних осередків у дев’яти областях України, серед них і Рівненщини. Про це повідомляє офіційний сайт партії.

Відбулися конференції обласних партійних осередків щодо створення дев’яти обласних організацій партії «Слуга Народу» зі статусом юридичних осіб: у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Рівненській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Кандидатури голів цих обласних організацій попередньо були протокольно погоджені Вищою радою партії і обрані членами обласних партійних організацій із подальшим протокольним затвердженням, у свою чергу, Вищою радою партії.

Головою Рівненської обласної організації президентської партії було призначено Юрія Ліпського. Юрій Ліпський – підприємець та  громадський активіст. Під час президентської виборчої кампанії працював у штабі команди Володимира Зеленського на Рівненщині, очолював останнім часом штаб партії в області.

Юрій Ліпський – директор “Західної Ліги Сміху”, колишній голова громадської організації “КВН Рівненщини”. Його брат Віталій очолює управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА.

За словами партійців, наразі триває процес державної реєстрації вже створених осередків та подальшого погодження голів та інших членів керівних органів новостворюваних обласних партійних організацій.