Новина

На Рівненщині 20-річний парубок викрав авто та потрапив у ДТП

15:09, 18 Серпня

зображення новини

Вчора, 17 серпня, 20-річний житель села Здовбиці, що на Здолбунівщині, прийшов стажуватися до місцевого підприємця. Однак шляхом вільного доступу незаконно заволодів транспортним засобом чоловіка, у якого мав намір працювати.

Про викрадення автомобіля “Renault Trafic” до поліції повідомив 56-річний житель села Здовбиця. По навігатору заявник  відстежив, що авто рухається автодорогою “Київ-Чоп” у напрямку Радивилова.

Автомобіль, який підпадав під орієнтування, виявили патрульні поліцейські на автозаправці у Дубенському районі.

За зовнішніми ознаками кермувальник був у стані наркотичного сп’яніння — у медичному закладі у нього відібрали необхідні біологічні зразки.

На місці поліцейські встановили, що дорогою 20-річний житель Здовбиці встиг підібрати товариша та потрапити у ДТП, обставини якої встановлюються.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Здолбунівського відділення поліції розпочали досудове розслідування. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

За скоєне жителю Здовбиці загрожує обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Як повідомляють у поліції, транспортний засіб уже повернули власникові.